slide-0-thumb

Autobedrijf Budel

Autobedrijf Budel is al ruim 50 jaar een echt begrip in Utrecht de Meern en Leidsche Rijn. Ooit begonnen als een echte buurtgarage maar tegenwoordig van alle moderne technieken voorzien. De gastvrijheid van vroeger en de proffesionaliteit van het heden kenmerkt Autobedrijf Budel als een bekwaam autobedrijf met vriendelijke gezichten. Voor vakkundig onderhoud aan uw auto, bedrijfswagen of camper bent u bij Autobedrijf Budel in de Meern aan het juiste adres. Al sinds jaar en dag zijn wij een zelfstandig en onafhankelijk BOVAG autobedrijf. Modernisering en bijscholing vinden wij erg belangrijk om op die manier altijd in uw wensen en behoeften te kunnen voorzien. Wij beschikken dan ook altijd over de meest moderne werkplaatsapparatuur om de beste service te kunnen bieden.

Naast al het onderhoud aan uw auto bent u bij Autobedrijf Budel ook aan het juiste adres voor een moderne occasion voor ieder budget.

Autocrew pechhulp

Autobedrijf Budel wil een zo compleet mogelijk dienstenpakket leveren aan haar klanten. Om die reden zijn wij aangesloten bij Autocrew en daarmee Bosch partner. Via Autocrew leveren wij nu ook pechhulp. Voor meer informatie klik op de afbeeling hieronder