Autocrew Budel

AutoCrew Pechhulp

Je hebt pech onderweg - wat nu?

Autopech? Geen nood: even bellen met AutoCrew Pechhulp en hulp is onderweg. De AutoCrew pechhulp is bereikbaar op 088-8778097. Heb je de pechhulp afgesloten vóór 1 april 2020? Dan dien je 088-0066000 te bellen.

Door heel Nederland en zelfs in het buitenland kun je 7 dagen per week, 24 uur per dag bellen. Waar je ook bent, de monteur van AutoCrew is snel ter plaatse om je auto te repareren. Daarvoor beschikken onze technici over alle mogelijke gereedschap. Is reparatie ter plaatse niet mogelijk, dan wordt de auto direct naar het dichtstbijzijnde AutoCrew-autobedrijf gebracht voor diagnose en reparatie. AutoCrew doet wat nodig is om jou zo snel mogelijk weer op weg te helpen.

Ik heb pech onderweg in het buitenland

Ook bij autopech in het buitenland kun je rekenen op AutoCrew. Bij pech onderweg wordt je auto zo mogelijk ter plaatse gerepareerd. Kan dit niet, dan zorgen wij voor vervoer naar een garage in de buurt. Is reparatie daar niet mogelijk, dan zorgt AutoCrew voor repatriëring van je auto naar Nederland. En we zorgen voor vervangend vervoer, zodat jij verder kunt. Onze pechhulp is er ook voor caravans en aanhangers.

Ik heb pech onderweg: daarom Autocrew Pechhulp

  • Dekking in heel Nederland of Europa
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week
  • Pechhulp sluit je af op de auto, niet op de bestuurder
  • AutoCrew repareert je auto ter plekke Is dat niet mogelijk, zorgt AutoCrew voor reparatie bij het dichtstbijzijnde AutoCrew autobedrijf
  • Ook in het buitenland zorgt AutoCrew voor reparatie
  • Desnoods brengen we je auto naar Nederland
  • We zorgen voor vervangend vervoer
  • AutoCrew Pechhulp is er ook voor caravans en aanhangers

Pechhulp afsluiten

Ga jij voor de zekerheid van de beste en snelste hulp bij pech onderweg? Ga dan nu naar jouw lokale AutoCrew-autobedrijf en sluit een pechhulp af die op maat gesneden is voor jou. Laat jij je auto onderhouden bij AutoCrew, dan kun je probleemloos AutoCrew Pechhulp afsluiten.

Ook bij de pechhulp de technische voorsprong met Bosch

Het AutoCrew-autobedrijf kent jouw auto door en door. Onze door Bosch opgeleide specialisten hebben een ongeëvenaarde kennis van elke auto, ongeacht het merk, model of de leeftijd. Omdat de meeste auto's voor een groot deel gebouwd zijn met onderdelen van Bosch, heeft AutoCrew een technische voorsprong. En dat merk je. Niet alleen wanneer je je auto door AutoCrew laat onderhouden, maar ook wanneer je met pech onderweg staat. De specialisten van AutoCrew zorgen voor de snelste en beste diagnose, en zorgen dat jij snel weer veilig op weg kunt.

Scherpe tarieven pechhulp

Wacht dus niet langer, pechhulp afsluiten kan gemakkelijk bij jouw AutoCrew-autobedrijf. Voor het geld hoef je het niet te laten. Dankzij onze scherpe tarieven ben je verzekerd van de beste dekking door heel Europa voor een betaalbare prijs. Voor je auto, je caravan of je aanhanger. En dat rijdt wel zo prettig!

Wat kost de AutoCrew Pechhulp?

AutoCrew biedt verschillende pechhulp-pakketten :

Standaarddekking 

0 t/m 4 jaar

5 t/m 9 jaar

10 t/m 14 jaar

15 jaar en ouder

Optionele dekking 

Europadekking

Vervangend vervoer Europa 4 dagen

Vervangend vervoer Europa 30 dagen

Vervangend vervoer Europa gelijkwaardige auto

Aanhanger en caravan

Vervoer naar mijn vaste AutoCrew-vestiging

 

€ 35,-

€ 52,50

€ 70,-

€ 92,50

 

€ 22,50

€ 0,-

€ 12,50

€ 12,50

€ 15,-

€ 7,50

Voorwaarden

De Pechhulp van AutoCrew is tot stand gekomen door een samenwerking tussen Robert Bosch en Bovemij.

 

Heb je de AutoCrew Pechhulp afgesloten vóór 1 april 2020?

Dan zijn de oude voorwaarden nog van toepassing.

AutoCrew Budel
footer_logo.gif