Werkplaats

Autobedrijf Budel is een allround autobedrijf met een professioneel ingerichte werkplaats. Hiermee kunnen we iedereen van dienst zijn, ongeacht het merk van uw auto, bedrijfswagen of camper. Bij ons kunt u onder meer terecht voor de APK, bandenwissel of het bijvullen van uw airco. Ook hebben wij de beschikking over diagnoseapparatuur, waarmee we uw auto kunnen uitlezen.

Reparaties worden pas na overleg en met uw goedkeuring uitgevoerd, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Betrouwbaarheid en transparantie zijn binnen ons autobedrijf erg belangrijk.

Kennis

Bij Autobedrijf Budel werken gemotiveerde en vakbekwame monteurs. Door middel van bijscholingscursussen blijven we op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen.

Blijf mobiel

Uw auto in de garage, maar u wilt toch mobiel blijven? Geen probleem. Wanneer u uw auto onderbrengt bij Autobedrijf Budel kunt u rekenen op de beste service. Zo kunt u gebruik maken van vervangend vervoer. Natuurlijk houden wij u weer op de hoogte wanneer uw auto klaar is, maar in de tussentijd blijft u mobiel!

Rijschoolhouder?

Ook een lesauto is natuurlijk aan onderhoud onderhevig. Om ervoor te zorgen dat uw rijschool geen lessen hoeft af te zeggen en bij pech zo snel mogelijk weer verder kunt, hebben wij ook een leenauto met dubbele bediening. Zo kunt u snel weer onderweg met uw leerling.

Werkplaats